La Revista de l'espectacle [Enregistrament de vídeo] / producció TVC, Benecé

Contributor(s): Material type: FilmFilmSeries: La Revista de l'espectacle (TVC) ; 18Publication details: [Sant Joan d'Espí] : TVC, [1994]Description: 1 videocasset (VHS) (30 min) : col. (Pal), soSubject(s): Abstract: Presentació del programa a càrrec de Cesc Gelabert, coreògraf i ballarí, i Pep Cruz, actor. Cartellera. Breus: Constitucció de la Coordinadora d'Entitats Pro-Liceu; La Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega entra a l'Euro-Borsa d'espectacles;El ballarí, mestre i coreògraf Joan Magrin ha cedit la seva casa a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per fer-hi un Museu de la Dansa; Base de dades informatitzada de l'Institut del Teatre. Reportatge: "La Dansa en Dansa" entrevista a componentsde les principals companyies de dansa de Catalunya. Mt personal: Ramón Oller, coreògraf i ballarí, explica una anècdota de la seva vida professional. En assaig: "Homes" de Tde Teatre, dirigit per Sergi Belbel. Al món: Ricard Salvat estrena "Tragedia de l'home" d'Imre Madak (???) a Budapest. Quí és quí?
Holdings
Item type Current library Home library Call number Copy number Status Date due Barcode
Vídeo Biblioteca Barcelona Biblioteca Barcelona BCN Magatzem Vídeo VM 08-00224 (Browse shelf(Opens below)) 1 Exclòs de préstec 1900024880

Programa emès el 1994-02-12 al C33

Presentació del programa a càrrec de Cesc Gelabert, coreògraf i ballarí, i Pep Cruz, actor. Cartellera. Breus: Constitucció de la Coordinadora d'Entitats Pro-Liceu; La Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega entra a l'Euro-Borsa d'espectacles;El ballarí, mestre i coreògraf Joan Magrin ha cedit la seva casa a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per fer-hi un Museu de la Dansa; Base de dades informatitzada de l'Institut del Teatre. Reportatge: "La Dansa en Dansa" entrevista a componentsde les principals companyies de dansa de Catalunya. Mt personal: Ramón Oller, coreògraf i ballarí, explica una anècdota de la seva vida professional. En assaig: "Homes" de Tde Teatre, dirigit per Sergi Belbel. Al món: Ricard Salvat estrena "Tragedia de l'home" d'Imre Madak (???) a Budapest. Quí és quí?

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha