Inauguració del curs acadèmic 2015-2016 [Enregistrament de vídeo] / de l'Escola de Ensenyament Secundari i Artístic de l'Institut del Teatre-Conservatori Professional del Dansa

Material type: FilmFilmSeries: Producció pròpia (Institut del Teatre) ; 2015-2016Publication details: Barcelona : Institut del Teatre, 2015Description: 1 videodisc (DVD) (80 min) : col., so; 1 videodisc (Blu-ray) (80 min) : col., soSubject(s): Institut del Teatre (Barcelona, Catalunya). Escola d'Ensenyament Secundari i Artístic | Institut del Teatre (Barcelona, Catalunya). Conservatori Professional de Dansa | Esdeveniments especialsOnline resources: Accés al clip de l'acte Summary: ›Intervenen: Jordi Roig, gerent i director en funcions de l'Institut del Teatre, Keith Morino, director de l'EESA/CPD, Victoria Teba, professora de Belles Arts de la UB i a més, per tal de commemorar els 70 anys de l'inici dels ensenyaments de dansa de l'Institut del Teatre, la professora Ester Vendrell oferirà un recorregut històric amb acompanyament musical en directe, a càrrec del pianista Robert Infiesta, en representació del col·lectiu d'instrumentistes de l'Institut del Teatre. Actuacions de: It Dansa. Jove Companyia de l'Institut del Teatre interpretant fragments de les coreografies "Un ballo" de Jirí Kylián i '"Aquil·les o l´estupor" d'Ina Christel Johannessen. Ex-alumnes i graduats: Dani Flores amb Kaja Lin a "Sharp Embrace", coreografiat per Walter Matteini i Ina Broeckx de la Companya imPerfectDancers Company. Cristina Porres a "Waiting For" coreografiat per Attila Egerházi de la Companya Ballet of South Bohemian Theatre. Debora Martínez a "La Chiquita Piconera" coreografiat per ella mateixa. Ballarina del Ballet Nacional de España.
Item type Current library Home library Call number Copy number Status Date due Barcode
Vídeo Biblioteca Barcelona
Biblioteca Barcelona
BCN Magatzem Vídeo
VM 10-00269 (Browse shelf (Opens below)) 1 Exclòs de préstec (Exclòs de consulta) 1900070451

Enregistrament no comercialitzat

Títol establert pel catalogador

Enregistrat al Teatre Ovidi Montllor el 5 d' octubre 2015

›Intervenen: Jordi Roig, gerent i director en funcions de l'Institut del Teatre, Keith Morino, director de l'EESA/CPD, Victoria Teba, professora de Belles Arts de la UB i a més, per tal de commemorar els 70 anys de l'inici dels ensenyaments de dansa de l'Institut del Teatre, la professora Ester Vendrell oferirà un recorregut històric amb acompanyament musical en directe, a càrrec del pianista Robert Infiesta, en representació del col·lectiu d'instrumentistes de l'Institut del Teatre. Actuacions de: It Dansa. Jove Companyia de l'Institut del Teatre interpretant fragments de les coreografies "Un ballo" de Jirí Kylián i '"Aquil·les o l´estupor" d'Ina Christel Johannessen. Ex-alumnes i graduats: Dani Flores amb Kaja Lin a "Sharp Embrace", coreografiat per Walter Matteini i Ina Broeckx de la Companya imPerfectDancers Company. Cristina Porres a "Waiting For" coreografiat per Attila Egerházi de la Companya Ballet of South Bohemian Theatre. Debora Martínez a "La Chiquita Piconera" coreografiat per ella mateixa. Ballarina del Ballet Nacional de España.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha