Els primers cent anys exposició /

Els primers cent anys exposició / [Enregistrament de vídeo] : Institut del Teatre: els primers cent anys Inauguració de l'exposició els primers cent anys comissariat: Guillem-Jordi Graells - Barcelona : Institut del Teatre, 2013 - 1 videodisc (DVD) (38 min) : col., so 1 videodisc (Blu-ray) (38 min) : col., so - Producció pròpia (Institut del Teatre) ; 2012-2013 . - Producció pròpia (Institut del Teatre) 2012-2013 .

Títol i continguts agafats de la pàgina web del centenari

Conté: Exposició 1: Institut del Teatre: els primers 100 anys, inclou sis àmbits distribuïts en diferents plafons: Presentació i cronologia, La dansa, Documentació, Els ensenyaments. Interpretació. Escenografia, Altres estudis, Activitats i serveis culturals / comissariat: Guillem-Jordi Graells ; disseny de l'exposició: Ignasi Cristià ; producció de l'exposició: Wasabis Conté: Exposició 2: Aules obertes d'escenografia. Escena 1 Un exterior (Entren un home i una dona. Es posen a jugar) / projecte i realització: Marian Benny, Camila Blanco, Mireia Cardús i Ona Grau ; coordinació: Isidre Prunés i Marta Rafa

Parlaments de: Jordi Font (director general), Guillem-Jordi Graells ( comissari de l'exposició 1), Mireia Hernández (diputada adjunta de cultura de la Diputació de Barcelona) Parlaments de: Jordi Font (director general), Guillem-Jordi Graells ( comissari de l'exposició 1), Mireia Hernández (diputada adjunta de cultura de la Diputació de Barcelona)

Enregistrat al vestíbul de l'Institut del Teatre i al del Teatre Estudi (Barcelona) el 08-04-2013

"Exposició on s'explica com es formen els creadors de les diverses especialitats i des de quan es donen les diverses carreres possibles. Pensada pel visitants estrangers que vindran amb motiu del Centenari. Les gran figures del teatre català que han passat per les nostres aules, els professors destacats que hi han impartit classes, les publicacions, la projecció internacional ... 100 anys d'història en una exposició multimèdia". L'exposició es complementa amb la mostra amb Aules obertes d'escenografia" (informació extreta de la pàgina web del centenari)

2897944


Institut del Teatre (Barcelona, Catalunya)--Centenaris, etc.
Institut del Teatre (Barcelona, Catalunya)--Exposicions


Esdeveniments especials

37:79.09IT(086.8)

Powered by Koha