000 01711ngm a22003857a 4500
001 vtls002422901
003 ES-BaIT
005 20221117073919.0
007 v||||||||
008 130712s2003 spc||| | |spad| ||
010 _a2422901
035 _a2422-90160
_9ES-BaIT035
039 9 _a201701301335
_bAUTHORITY
_c201610310926
_dsaezgc
_c201610310925
_dsaezgc
_c201403080720
_dVLOAD
_y201110060141
_zVLOAD
080 _a792.028(086.8)
245 0 0 _aApuntes de cocina
_h[Enregistrament de vídeo] /
_cde Rodrigo García ; tesina d'Imma Grau
260 _aBarcelona,
_c2003
300 _a1 videocasset (VHS) (26 min.) :
_bcol., so
300 _a1 videodisc (DVD) (26 min.) :
_bcol., so
300 _a1 videocasset (DVCPRO) (26 min.) :
_bcol., so
500 _aTesina de l'especialitat d'Interpretació. Institut del Teatre, Barcelona, curs 2002/2003
500 _aCòpia no comercialitzada
518 _aEnregistrat a l'aula S4.4 (Barcelona) el 23-06-03
610 2 7 _aInstitut del Teatre (Barcelona, Catalunya).
_bEscola Superior d'Art Dramàtic
_xTesis i dissertacions acadèmiques
_2
_956062
650 0 7 _aTesis i dissertacions acadèmiques
_2
_957978
650 0 4 _aTeatre
_xEscenificacions
_957794
700 1 _aGarcía, Rodrigo,
_d1964-
_966514
700 1 _aGrau, Imma,
_eintèrpr.
_9112988
940 _aIT
949 _AVIRTUAITEM
_D10051
_G10051
_X5
_61900058551
_9DVD
_aVM 09-00567
949 _AVIRTUAITEM
_D10051
_G10051
_X5
_61900039397
_aVM 08-00148
949 _AVIRTUAITEM
_D10051
_G10051
_X5
_61900039398
_aVM 01-00180
_s3710:20031121
998 _aVIRTUA
998 _aVTLSSORT0070*0080*0350*0800*2450*2600*3000*3001*3002*5000*5001*5180*6100*6500*6501*7000*7001*9400*9992
999 _c114010
_d114010
040 _aES-BaIT
_bcat